Tietokonepuita ja taidenäyttelyitä

Tiistaina pääsin kutomaan tietokonepuilla Toikan mattomallia. Valitsin neljästä mallista pallomaton, jota ryhdyin kutomaan ontelo- ja trikookuteella. Tietokonepuilla oli yllättävän helppoa kutoa, mutta kyllä purkamistakin tuli harjoiteltua ihan kiitettävästi! Ohjeen seuraaminen tietokoneelta meinasi unohtua aina välillä, kun työ eteni niin vauhdikkaasti ja puilla oli niiiin kiva ja helppo kutoa. Siinä kohtaa tarvitsen siis vielä erityisesti harjoitusta.



Keskiviikkona jatkoin maton kutomista ja Minna antoi minulle ohjeita mallin suunnittelemisesta tietokonepuille Weavepointilla. Tarkoituksenani olisi käyttää loppuviikko pyyhemallien suunnittelemiseen tietokonepuille. Teen muutaman vaihtoehdon, joista sitten valitaan paras ja vielä muokataan tarvittaessa.

Keskiviikko-päivän lopuksi kävimme vielä tutustumassa Voipaalan taidekeskukseen: http://www.valkeakoski.fi/portal/suomi/kulttuuri_ja_vapaa-aika/voipaalan_taidekeskus/
Taidekeskuksessa on vielä 28.1. asti vaikuttava "Yhteenkiedotut" näyttely, jossa on mukana myös paljon tekstiilitaiteilijoiden, kuten Aino Kajaniemen ja Sanni Weckmanin teoksia. Kannattaa käydä katsomassa, jos vaan suinkin ehtii!











Kommentit

Suositut tekstit